fbpx
Начало » България » Шестокласник създаде туристически сайт за Златоград

Шестокласник създаде туристически сайт за Златоград

  • bobi
  • 09 май 2023
  •  Коментарите са изключени за Шестокласник създаде туристически сайт за Златоград

Шестокласникът Лъчезар Йорданов и г-жа Елза Личева, преподавател по информационни технологии и компютърно моделиране в средно училище “Антим I“ в Златоград, работиха заедно, за да създадат ученически туристически сайт „Магията на Златоград“. Сайтът има за цел да представи и съхрани богатото културно и историческо наследство на града, за да бъде достъпно за всеки, който желае да го посети.

На страницата можете да научите повече за местоположението на Златоград, за неговата емблема и символика, за културните събития, музеите, църквите, параклисите, екопътеките и други забележителности.

Лъчезар Йорданов е използвал своите умения в областта на програмирането и уеб дизайна, за да създаде сайта, който е събрал полезна и интересна информация за града.

Един пазарен ден отпреди 100 години

Един пазарен ден отпреди 100 години

Ученикът изразява голяма мотивация и желание да продължи да поддържа и актуализира сайта. Той споделя, че мечтае да стане програмист и да постигне по-високи успехи в тази област.

Г-жа Личева, преподавател на Лъчезар, го консултира, напътства и му дава съвети, но признава, че основната част от информацията на сайта е събрана и обработена от самия Лъчезар.

„Магията на Златоград“ се радва на голяма популярност сред местните жители, туристите и училищните съобщества. Проектът е доказателство за това, че младите хора имат уникални таланти и са в състояние да вършат големи неща, когато им се даде възможност и подкрепа.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top