fbpx
Начало » България » Четири ученички, завършили с отличие, бяха наградени в Сливен

Четири ученички, завършили с отличие, бяха наградени в Сливен

  • bobi
  • 04 авг. 2020
  •  Коментарите са изключени за Четири ученички, завършили с отличие, бяха наградени в Сливен

Четири зрелостнички, завършили с отличие, бяха наградени в Сливен. Това съобщиха от пресцентъра на общината, където кметът Стефан Радев е приел отличничките и ги е поздравил за успешното приключване на гимназиалния етап и високите резултати.

Наградени са Ванина Вълкова, ученичка от ППМГ „Добри Чинтулов“-Сливен, която има успех отличен 6.00 по всички учебни предмети, вписани в дипломата за средно образование.

През учебната 2019/2020 г. тя е положила три държавни зрелостни изпита, на които има пълен отличен успех. Ванесса Терзиева, ученичка от ПГПЗ „Захарий Стоянов“-Сливен има успех отличен 6.00 по всички учебни предмети, вписани в дипломата за средно образование. Ралица Жекова, ученичка от ППМГ „Добри Чинтулов“-Сливен, завършва с отличен успех по всички учебни предмети, вписани в дипломата за средно образование и е с изявени способности в областта на науката.

Кристиана Кънева, ученичка от Националната художествена гимназия „Димитър Добрович“- Сливен със специалност „Иконопис“ е завършила с отличен успех и има редица отличия от изяви на регионално, национално и международно равнище.

Всяка от тях е получила сребърна възпоменателна монета „Старият бряст“, енциклопедия и цветен албум с най-емблематичните за Сливен места.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top