fbpx
Начало » Бакалавър » Четете безплатно новия брой на сп. „Образование и специализация в чужбина“

Четете безплатно новия брой на сп. „Образование и специализация в чужбина“

  • bobi
  • 31 мар. 2020
  •  Коментарите са изключени за Четете безплатно новия брой на сп. „Образование и специализация в чужбина“

Във времена на всеобщ смут и несигурност вярваме, че погледът към бъдещето и стремежът към образоване ще ни помогнат по-бързо да се върнем към нормалния ритъм на живот.

Когато всички ние #Оставаме Вкъщи и екипът на Маркет Тренд, издател на сп. „Образование“, работи дистанционно, решихме да споделим напълно безплатно бр. 94 (април 2020) в дигитален формат.

Изданието ще бъде само дигитално и няма да бъде достъпно в търговската мрежа поради ситуацията на извънредно положение в страната и затворени обекти до 13-и април. За нас като медия е важно да бъдем отговорни и дадем личен пример. Затова нашият подарък към всички читатели е възможността свободно да го прочетат на мобилно устройство или компютър (кликнете върху корицата отдолу и навигирайте четенето чрез сивата фаша).

 

web-sta

 

В този брой на списанието специалности на фокус са класическите Медии и комуникации, както и Финанси и счетоводство. Разглеждаме също престижната магистърска степен по Бизнес администрация, по-позната като MBA. Представяме какви са възможностите за изучаване на Икономика в Австрия, Фармация и Медицина във Великобритания. Не пропускайте и материала ни за екзотичната образователна дестинация Япония. А за онези, които вече са се ориентирали към популярната Нидерландия – даваме светлина върху възможностите за финансиране на обучението. Няма да издаваме повече, но сме Ви приготвили още много интересни истории, интервюта, полезни съвети и вдъхновяващи личности.

Списание „Образование и специализация в чужбина“ излиза от печат 7 пъти в година от издателство „Маркет Тренд“ и е единствената медия у нас посветена на образованието в България и чужбина. За нашите специални условия за абонамент – вижте ТУК.

На всички настоящи абонати – казваме едно голямо „Благодаря!“. Добавяме още 1 брой към годишния ви абонамент и се радваме да бъдем полезни. Не забравяйте да ни пишете след време, за да споделим и Вашите успешни истории на страниците на изданието.

Ако искате да се сдобиете с някой брой към колекция си – направете го ТУК.

Новият брой на сп. Образование може да свалите ТУК.

Бъдете здрави и приятно четене!

От екипа на сп. „Образование и специализация в чужбина“ и сайта www.studyabroad.bg

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top