fbpx
Начало » България » Частно училище „КУЕСТ“ – иновативно училище

Частно училище „КУЕСТ“ – иновативно училище

  • Lyubina Panayotova
  • 18 дек. 2019
  •  Коментарите са изключени за Частно училище „КУЕСТ“ – иновативно училище

В България има 395 иновативни училища и ние сме едно от тях! Това е отговорност и предизвикателство! Ние учителите и учениците от Частно училище „КУЕСТ“,  сме посветени на идеята да бъдем етични и толерантни в училище и на всяко друго място.

Благодарение на програма „Иновации в действие“ на МОН ние успяваме да споделим своя опит, както и постигнати резултати през годините.

Удовлетворени сме от срещата ни с колеги и деца от Второ основно училище„ Н. Й. Вапцаров“ от гр. Търговище. Тя беше много емоционална и сърдечна. Естествено след нея се роди идеята от ученици от „КУЕСТ“ тазгодишната благотворителна кауза да бъде посветена на нашите приятели от Търговище. Със събраните средства на предстоящия благотворителен базар ще помогнем за закупуване на учебни материали и пособия.

В хода на програмата  срещнахме колеги с идеали, близки до нашите, богати на опит, истински творци и новатори.  Това са нашите партньори от 149 СУ“Иван Хаджийски“- гр. София.  С тях успяхме да разменим визити в месеца на иновациите.

Горди сме, че по време на едно от нашите домакинства, когато имахме посещение на инспектор от РУО и по време на дискусията разбрахме, че вървим в правилната посока. Радваме се, че тези срещи определено ни обогатиха и помогнаха да се родят идеи за бъдещо партньорство и сътрудничество.

Благодарим на МОН за предоставената възможност да бъдем част от програмата “Иновации в действие“. Предизвикани сме да разширим обема на иновационната ни програма и да мислим за нови бъдещи подобни проекти.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top