fbpx
Начало » Бакалавър » Частна фирма в Кула осигурява безплатно висше образование

Частна фирма в Кула осигурява безплатно висше образование

  • bobi
  • 18 юли 2022
  •  Коментарите са изключени за Частна фирма в Кула осигурява безплатно висше образование

Заводът за каучукови изделия в Кула ще осигурява безплатно висше образование за работниците си.

Безплатното обучение  е възможно за всички университетски специалности, казва инж.Теодора Стоянова, началник производствен цех:

„Работим с тенденция да подобрим нивото на образованост на персонала си, с което ще подобрим конкурентоспособността на пазара с повече кадри с висше образование, особено в сферата на инженерство на технологиите. След откриването на Русенския университет в град Видин и желанието на част от служителите да запишат висше образование фабриката поема семестриалните такси за обучение и осигурява допълнителен платен годишен отпуск в размер на 25 дни.


Всички които желаят да учат висше  образование могат да го направят няма ограничение в специалностите, дори и в предпочитанията на университети. Филиалът на Русенския университет е най- близък и най-удобен за нашите служители. В няколко специалности се обучават нашите колеги „Електротехника и електроника“, „Индустриален мениджмънт“, но би било добре да се стумулират и специалности, свързани с публичната администрация.  В момента имаме шестима студенти, аз съм една от завършилите вече по тази програма, които се обучават в специалност „Индустриален мениджмънт“ . Нямаме ограничение в бройката дори и новопостъпил на работа може да се възползва.

Повечето хора са от град Кула, но имаме служители и от Видин.  Голяма и всеобхватна е нашата програма за стимулиране на нашият персонал , имаме бонусна система , бонуси даваме в края на всеки месец , за най-различни заслуги, за допълнителна работа по време на смените, за добро отношение , за помагане на новопостъпили колеги.

Друг вид стимул е поемане на транспортните разходи на пътуващите , което включва транспортни разходи с личен автомобил, заплащане на горивото, подсигуряваме и служебен автомобил, както в момента са две от нашите служителки пътуват от Видин до Кула. На всеки две години изпращаме и служителите си на обучение в Холандия за 3 месеца.“

В завода се произвеждат над 2000 гумени и гумено метални изделия за износ, а хората, които работят са около 150 от област Видин.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top