fbpx
Начало » България » Учителка от Перник с COVID-19 преподава от дома си

Учителка от Перник с COVID-19 преподава от дома си

  • bobi
  • 25 ное. 2020
  •  Коментарите са изключени за Учителка от Перник с COVID-19 преподава от дома си

Учителка от Перник, диагностицирана с COVID-19, преподава от дома си, предаде БНР. Румяна Рангелова от 6-о СУ в сама е пожелала да продължи уроците си онлайн, въпреки че е в болничен отпуск, съобщи директорът на учебното заведение Адриана Ольова.

Румяна Рангелова е преподавателка по биология и химия, с дългогодишен педагогически стаж и е онези учители за които се казва, че са родени, за да бъдат учители.

Тя е диагностицирана с PCR тест за коронавирус, под карантина е, но тъй като е трудно да бъде намерен заместник, сама решава, че ще продължи да работи дистанционно от дома си.

„Тя не е учител, който ще допусне децата да изгубят материал. Ние можехме да запълним часовете като гражданско образование, но тя реши, че нейният предмет е изключително важен и децата не могат да си позволят да губят. Сама предложи да работи от вкъщи.“ – разказва директорката Адриана Ольова.

Това, което най-много е изненадало учителите, е поведението на учениците.

„Ако в нормалните присъствени часове могат да се обърнат и да си поговорят и да не внимават в определен момент от часа, тук всички през целия час не мръднаха. Те я слушаха, вземаха участие.“ – допълни Ольова.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top