fbpx
Начало » България » Училище в Берковица е номинирано за годишните награди за архитектура

Училище в Берковица е номинирано за годишните награди за архитектура

  • bobi
  • 08 ян. 2019
  •  Коментарите са изключени за Училище в Берковица е номинирано за годишните награди за архитектура

Първо основно училище в Берковица е номинирано в годишните награди за архитектура WhATA Awards  с новооткрития си център по предприемачество. Наградата е в категория „Нормалност на годината- малките добри изключения, които се надяваме да станат норма“.

На сайта на наградите пише: „Центърът за природни науки и предприемачество в 1 ОУ“Н. Й. Вапцаров“, Берковица, който дава на децата люлки в коридорите, странни шкафове, добър графичен дизайн и удачен подбор на цветове и материали. Все неща, които да възпитават много повече от елементарната PVC дограма и зле подбраните цветове и мебели в иначе масово ремонтираните български училища /за дизайна и шрифтовете в учебниците дори не ни се отваря дума/.“

WhATA Awards са годишни награди за успехите и провалите в българската архитектура. Връчват се от 2010 година. Номинациите и наградите на журито се определят от WhATA – платформа за архитектурна критика и публицистика. Наградите на публиката се избират с онлайн гласуване.

До 31 януари 2019 г. е крайният срок на онлайн гласуването, а на 15 февруари 2019 г. ще бъде обявяването на победителите.

Източник: http://bnr.bg

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top