fbpx
Начало » Бакалавър » УНСС отбелязва стотна учебна година!

УНСС отбелязва стотна учебна година!

  • bobi
  • 14 сеп. 2020
  •  Коментарите са изключени за УНСС отбелязва стотна учебна година!

Университетът за национално и световно стопанство ще отбележи откриването на юбилейната си стотна учебна година с тържество в аула „Максима“, предаде БНР.

На церемонията ще присъстват министърът на транспорта Росен Желязков и управителят на БНБ Димитър Радев, както и председателят на БАН акад. Юлиан Ревалски. Сред гостите ще е и председателят на Съвета на ректорите в България и ректор на Софийския университет проф. Анастас Герджиков и Даниел Парушев, а също и председателят на Националното представителство на студентските съвети.

Ректорът на УНСС проф. Димитър Димитров и министър Росен Желязков по време на церемонията ще валидират юбилейна пощенска марка „100 години УНСС“.

В Стара Загора министърът на образованието и науката Красимир Вълчев ще присъства на откриването на академичната учебна година в Тракийския университет.

Заместник-министърът Карина Ангелиева ще открие учебната година в Аграрния университет в Пловдив. Във Висшето транспортно училище в София академичната учебна година ще открие заместник-министър Петър Николов.

На церемонията на шуменският университет „Епископ Константин Преславски“ ще присъстват само първокурсниците, а останалите студенти ще могат да я наблюдават онлайн.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top