fbpx
Начало » Бакалавър » ТУ – София организира трети предварителен кандидатстудентски изпит по математика в страната

ТУ – София организира трети предварителен кандидатстудентски изпит по математика в страната

  • bobi
  • 21 апр. 2023
  •  Коментарите са изключени за ТУ – София организира трети предварителен кандидатстудентски изпит по математика в страната

Техническият университет (ТУ) в София ще организира на 22 април трети предварителен кандидатстудентски изпит по математика в Бургас, Велико Търново, Враца, Правец, Сандански, Смолян, Търговище и Хасково, съобщава пресцентърът на висшето училище.

ТУ-София възстановява практиката, прекъсната по време на пандемията от COVID-19, и дава възможност на кандидат-студенти от страната да се явят на изпит в близост до родните им места.

Това е последният предварителен кандидатстудентски изпит по математика и с това приключва поредицата от предварителни изпити в Техническия университет в София. Всички изпити преминаха при много голям интерес от страна на кандидат-студентите, отбелязват от висшето училище. През юни в ТУ-София ще се състоят редовните приемни изпити.

За академичната 2023/2024 година ТУ-София предлага над 37 бакалавърски специалности, две от които са нови – „Електронни информационни системи“ и „Педагогика на обучението по математика, физика и информатика“.

Подробна информация за кандидатстването и за приема в Техническия университет в София може да се намери на неговата страница в интернет.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top