fbpx
Начало » Бакалавър » Студенти от University of Sheffield посетиха Кауфланд България

Студенти от University of Sheffield посетиха Кауфланд България

  • bobi
  • 19 дек. 2018
  •  Коментарите са изключени за Студенти от University of Sheffield посетиха Кауфланд България

Студенти, бакалаври, от съвместните програми на Нов български университет с University of Sheffield, посетиха централата на Кауфланд България, 5-тия по големина работодател в България.

Пред тях презентираха мениджъри на различни бизнес дивизии в компанията, като продажби, маркетинг, човешки ресурси и други. Студентите бяха доволни от споделения опит, който обогати натрупаните вече академични и практически знания и умения!

University of Sheffield е единственят университет от топ 100 в света, който предлага бакалавърски и магистърски програми в София чрез своя Международен факултет, CITY College. Предлаганите бакалавърски програми са: Бизнес науки (Финанси и счетоводство), Бизнес науки (Мениджмънт), Бизнес науки (Маркетинг) и Бизнес науки (Хотелски мениджмънт). Магистърските програми, предагани в София, са Банкиране и финанси, Бизнес, иновации и технологии, Дигитален маркетинг и социални медии, Маркетинг, реклама и връзки с обществеността, както и престижната MBA (Master of Business Administration) програма.

Международната класация ясно отрязава качеството на обучението, предлагано от Международния факултет на Шефилдския университет, и потвърждава репутацията на диплломата, която завършилите получават.

cof

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top