fbpx
Начало » Бакалавър » Студентите от факултет на Русенския университет преминават на онлайн обучение

Студентите от факултет на Русенския университет преминават на онлайн обучение

  • bobi
  • 14 окт. 2020
  •  Коментарите са изключени за Студентите от факултет на Русенския университет преминават на онлайн обучение

Студентите от факултет „Бизнес и мениджмънт“ към Русенския университет преминават на онлайн обучение до края на месеца. Това съобщиха от висшето училище в града.

Ректорт на университета чл.-кор. проф. Христо Белоев коментира пред БНР, че това се налага за разтоварване на входящия поток от студенти в сградите на висшето училище и за затягане на противоепидемичните мерки. Той каза още, че ще се реагира предвид ситуацията, като вероятно и други факултети ще преминат на онлайн обучение за известен период от време.

В издадената от Белоев заповед е посочено, че ще се засили още повече контролът за стриктното спазване на изискванията за носене на лични предпазни средства, физическата дистанция и извършването на периодична дезинфекция на ръцете.

Влизането в университета се извършва единствено през два входа след измерване на температурата, дезинфекциране на ръцете и носене на предпазна маска. Заповедта забранява и достъпа на външни хора, които не са ангажирани с дейностите на университета. При посещение на висшето училище те ще трябва да се легитимират при охраната и да бъдат посрещнати от служителя, при когото отиват.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top