fbpx
Начало » България » Стимулират даровити младежи с парични стипендии

Стимулират даровити младежи с парични стипендии

За единадесета поредна година Фондация „Шанс за децата и природата на България“ обявява националната си програма „Награди, стипендии и отличия“. Тя цели да подпомогне обучението и да подкрепи националните и международните изяви на талантливи деца и младежи в областта на точните и хуманитарни науки, изкуството и новите технологии.

Даровитите деца ще могат да кандидатстват за две парични награди в размер до 600 лв. за талантливи деца/младежи с ограничени финансови възможности, постигнали особени успехи в областта на науката или изкуството през учебната 2021/2022. Фондацията отпуска и две индивидуални парични награди в размер до 550 лева за отлично представяне на национални или международни олимпиади, конкурси, състезания и други през учебната 2021/2022., както и Приз „Шанс за млади таланти” за 2022 г. Призът се връчва еднократно за календарна година за постигнати особено високи успехи в областта на науката и/или изкуството през учебната 2021/2022.

Крайният срок за кандидатстване по програмата е 02.05.2022 г., а пълните условия за кандидатстване ще намерите на: http://www.forbgkids.org/70/page.html?fbclid=IwAR0D-AiKsYYvmMOxrhqFcOW_fAunDcTxq_bm_y2pXG7YFm0L44SOp_KzyvU

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top