fbpx
Начало » Бакалавър » Софийският университет организира Дни на отворените дни

Софийският университет организира Дни на отворените дни

  • bobi
  • 06 мар. 2023
  •  Коментарите са изключени за Софийският университет организира Дни на отворените дни

На 12 март, неделя, от 10:00 до 17:00 часа, в Централното фоайе на Ректората на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ ще се проведе събитието „Ден на отворените врати“, организирано от Студентски съвет при Софийския университет.

На събитието ще бъдат представени пред бъдещите първокурсници специалности от всички шестнадесет факултета на Софийския университет. Освен това присъстващите кандидат-студенти ще могат да научат малко повече за научната дейност, която се развива в рамките на факултета, в който попада желаната от тях специалност.

Бъдещите кандидат-студенти ще имат възможността да научат повече и за възможностите извън аудиториите на университета като например за мобилност с цел обучение по програмата „Еразъм+“, студентски общежития, стипендии и всичко останало, което ги интересува.

„Ден на отворените врати“ на Софийския университет е идеална възможност за тези, които търсят да продължат своето образование в областта на хуманитарните, формалните и природните науки. Това събитие ще бъде полезно за всички, които търсят информация за избор на професионалното си развитие.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top