fbpx
Начало » Бакалавър » Русенският университет минава на онлайн обучение за две седмици

Русенският университет минава на онлайн обучение за две седмици

  • bobi
  • 26 окт. 2020
  •  Коментарите са изключени за Русенският университет минава на онлайн обучение за две седмици

Русенският университет „Ангел Кънчев“ ще премине на онлайн обучение за две седмици, съобщи ректорът на висшето учебно заведение чл.-кор. проф. Христо Белоев, като се позова и на препоръките на министъра на здравеопазването д-р Костадин Ангелов в тази посока.

От разстояние в електронна среда ще преминават всички учебни занятия в университета от 26 октомври до 8 ноември. До този момент това важеше само близо 1500 студенти от факултет „Бизнес и мениджмънт“, като мярката беше превантивна, за да се избегне струпването на много хора на едно място.

„Обстановката в страната се усложнява. В Русе и Разград положението също е тревожно и предстои да бъде обявен „червен“ код. В няколко последователни разговора днес с директора на РЗИ-Русе д-р Маргарита Николова изяснихме ситуацията в Русе и региона и необходимостта от преминаване в онлайн обучение за две седмици“, коментира в профила си във Фейсбук проф. Белоев.
Той уточни, че заповедта за преминаване на Русенския университет в онлайн обучение за две седмици предстои да бъде издадена в утрешния ден.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top