fbpx
Начало » България » Пуснаха анкета за съвети от родители за онлайн образованието

Пуснаха анкета за съвети от родители за онлайн образованието

  • bobi
  • 08 апр. 2020
  •  Коментарите са изключени за Пуснаха анкета за съвети от родители за онлайн образованието

Родителите да оценяват как върви онлайн образованието и да дават съвети – такава анкета пуснаха от Регионалното управление на образованието в София-град. Анкетата е от 15 въпроса, като РУО моли да се отговаря вярно, но и добронамерено. Можем да намерим въпросника чрез платформата Школо.

Част от въпросите са дали децата участват в електронна форма и ако не – защо. Също така кои са каналите, които учениците използват и по колко броя домашни на ден получават. Родителите могат да посочат и какви трудности имат по време на дистанционото обучение. Целта на анкетата е да се съберат предложения и препоръки, за да се открият успешните подходи, които биха развили дистанционното образование.

Част от родителите обаче алармират, че анкетата само показва какъв хаос има в образователната ни система, като визират, че на един от въпросите, а именно с коя платформа работят учениците, са изброени много отговори, което не говори за единно образование.

Анкетата е адресирана изцяло към родителите, защото в момента те са учители на децата им и всичко зависи от подготовката на един родители да покаже на детето си как да работи технически, както и как да свърши по-бързо задълженията си.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top