fbpx
Начало » България » Ако търсите работа в България или Франция…

Ако търсите работа в България или Франция…

Френското посолство в България има удоволствието да ви представи Салона « Обучение и професионална реализация », организиран от Френския институт в България и Агенция Campus France Париж, който ще се проведе на 26 и 27 октомври 2018 година във Френския институт в България.

 

С участието на френски предприятия в България и на български фирми утвърдени на франкофонските пазари, тази проява има за цел да засили диалога между университети и предприятия, за да имат възможност студентите да се обучават по програми, адаптирани към пазара на труда, а дипломираните млади специалисти да намерят подходящата работа.

 

В секция « Кариера » представители на предприятията ще се срещнат в индивидуални интервюта със студенти и дипломирани специалисти, за да им изяснят спецификата на стажовете, на работните места и възможностите, които им се предлагат за работа в България и във Франция

 

За среща с представителите на предприятията е необходимо предварително онлайн записване и прилагане на CV (моля, носете със себе си и CV на български език).

 

Представители на предприятията ще се срещнат в 20 минутни индивидуални интервюта  със студенти и дипломирани специалисти, за да им изяснят спецификата на стажовете, на работните места и възможностите, които им се предлагат за работа в България и във Франция.

Интернет сайтът, създаден специално за форума, дава възможност :

  • на студентите да депозират своите CV, да изразят предпочитанията си за срещи и да изготвят свой индивидуален график на интервютата с представителите на съответните предприятия;
  • на предприятията да представят своите предложения за работа и стаж, да получат чрез индивидуален код достъп до всички постъпили в базата данни CV, да подберат кандидатите, които най-добре отговарят на съответните изисквания.

 

ПРЕДПРИЯТИЯ УЧАСТНИЦИ – Адеко България, Астрея Човешки ресурси, Codix, Concentrix Services, Bulgaria EOOD, HRS Bulgaria, ManpowerGroup, Modis, Montupet, Mr. Bricolage, Pontica Solutions, Proxiad, Telus  International, Trixir.

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top