fbpx
Начало » България » Писма за добрите дела започват да пишат ученици от Кубрат

Писма за добрите дела започват да пишат ученици от Кубрат

  • bobi
  • 23 апр. 2021
  •  Коментарите са изключени за Писма за добрите дела започват да пишат ученици от Кубрат

Писма за добрите дела започват да пишат ученици от Кубрат. Инициативата е част от превантивно-образователната програма на местната комисия за борба с противообществените прояви, съобщи нейният секретар Нади Карагьозова.

Възпитаниците на Цветомира Стоянова от първи „б“ клас на СУ „Христо Ботев“ приемат предизвикателството да търсят доброто и сами да се стремят към добри постъпки. В символичен кошер, децата ще събират и съобщават за добрите постъпки на своите съученици, връстници и учители. Ще съобщават и разказват за тях в кратки писма, които ще поставят в кошера, а в края на всяка седмица най-добрата постъпка ще получи декоративно сърце, символ на Добротата, осигурени от местната комисия.

Малчуганите са със заявка до края на обучението си в началния етап, да напълнят кошера от писма, които да са сладки колкото меда, а хората да не се уморяват да правят добрини, така както не се уморяват пчеличките, сподели Карагьозова.
Тя добави, че в края на учебната година, първокласниците ще получат сертификати „Посланици на добротата“, а класният им ръководител почетната грамота на комисията „Добър партньор“.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top