fbpx
Начало » България » Оценка на родителите за дистанционното обучение

Оценка на родителите за дистанционното обучение

  • bobi
  • 07 май 2020
  •  Коментарите са изключени за Оценка на родителите за дистанционното обучение

Изследвано проведено сред 1032 лица над 18 годишна възраст в периода между 25 и 30 април по метода на телефонната и онлайн анкетата, проведоха от БТВ и „Маркет Линкс“. В него се изследва мнението на родителите за дистанционното обучение и каква оценка биха поставили.

Един от изводите, които са направили, е че към момента има доста добър толеранс от страна на родителите, които в сегашната ситуация поемат основната тежест с обучението на децата в „домашен режим“.

Според родителите дистанционното обучение се подобрява. 75% са дали такъв отговор, 10% са дали отрицателен и 15% не са могли да преценят.

Хубавата новина е, че 9 от 10 родителите са осигурили техническата необходимост на децата си, за да могат да провеждат учебните си занятия онлайн.

Друга статистика показва, че според 68% от родителите учителите се справят с преподаването на материала, 21% са недоволни и 11% не знаят.

В същото време 63% от родителите се чувстват много по-ангажирани заради дистанционното обучение, 23% дават отрицателен отговор, а 14% не могат да преценят.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top