fbpx
Начало » България » От днес започват практическите занимания в Професионалната гимназия по туризъм в Благоевград

От днес започват практическите занимания в Професионалната гимназия по туризъм в Благоевград

  • bobi
  • 20 ян. 2021
  •  Коментарите са изключени за От днес започват практическите занимания в Професионалната гимназия по туризъм в Благоевград

В Професионалната гимназия по туризъм и лека промишленост „Гоце Делчев“ в Благоевград се изгражда първият в областта учебен ресторант. Той е почти готов и може да заработи още в началото на втория учебен срок. Това каза за Радио Благоевград директорът на гимназията Димитрина Иванова. Тя заяви, че връщането в училище на учениците за практическите занимания е много удачно решение за професионалните гимназии, защото им предстои държавен изпит по теория и практика.

Директорът на Професионалната гимназия увери, че към момента няма болни учители или ученици. Всети са и всички превантивни мерки.

На проведения училищен съвет е направена необходимата организация. „Днес влизат 11-и клас за първата практика, разделени всеки на индивидуално работно място, в четвъртък имат практика 12-и клас, по същия начин, разпределени на групи, и в понеделник започва практиката на фризьорите“, каза Димитрина Иванова.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top