fbpx
Начало » България » Откриха специализиран кабинет по природни науки в СУ „Отец Паисий“ в Куклен

Откриха специализиран кабинет по природни науки в СУ „Отец Паисий“ в Куклен

  • bobi
  • 14 ян. 2022
  •  Коментарите са изключени за Откриха специализиран кабинет по природни науки в СУ „Отец Паисий“ в Куклен

Откриха специализиран кабинет по природни науки в Средното училище /СУ/ „Отец Паисий“ в Куклен. Придобивката е факт, благодарение на сътрудничеството на общината с КЦМ 2000 ГРУП. Това съобщиха от пресцентъра на общината. Компанията подпомага местната власт в областта на образованието и социално-културния живот. Новата придобивка е част от партньорската програма между металургичното предприятие и общината.

На празничната церемония присъстваха Румен Цонев, главен изпълнителен директор на КЦМ 2000 ГРУП, Мария Белчева, кмет на община Куклен, Елена Филева, председател на Общински съвет-Куклен, директорът на училището, учители и ученици. Отец Янко отслужи водосвет и благослови новата придобивка за училището.

Кметът Белчева се обърна към учениците и заяви, че ролята на общината и на всички възрастни е да се грижим за децата и да им осигурим възможности и благоприятна среда, в която да се развиват и усъвършенстват.
Румен Цонев пожела на учениците успешна година, през която да бъдат здрави, но да бъдат също така образовани и умни, и с вяра, че това, което предстои, ще бъде по-добро.

Новоизграденият кабинет представлява учебна лаборатория по физика, химия и биология, и разполага с работни места за 30 ученика. Кабинетът е оборудван с лабораторни маси за учителя и учениците, изработени от полиестер с гел покритие издържащо на киселини и основи. Всяка банка има монтиран модул, на който в контролен панел са вградени електрическо захранване, измервателни уреди и захранване с вода.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top