fbpx
Начало » България » Отборът на ЕГ „Д-р Петър Берон“ в Кюстендил е победител в националното състезание „Млад доброволец“

Отборът на ЕГ „Д-р Петър Берон“ в Кюстендил е победител в националното състезание „Млад доброволец“

  • bobi
  • 10 окт. 2022
  •  Коментарите са изключени за Отборът на ЕГ „Д-р Петър Берон“ в Кюстендил е победител в националното състезание „Млад доброволец“

Отборът на Езиковата гимназия „Д-р Петър Берон“ в Кюстендил е победител в първото национално състезание „Млад доброволец“.  То беше организирано от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ и Националната асоциация на доброволците в България, а домакин беше община Казанлък.

В надпреварата кюстендилският отбор „Млади доброволци“, воден от Владимир Везенков от Регионалната служба „Пожарна безопасност и защита на населението“, спечели в конкуренцията на екипите от шест общини: Казанлък, Варна, Белово – два отбора, и община Велинград също с два отбора.

Състезанието мина в три нелеки дисциплини: поставяне на главен шланг за бързина и издърпване на въже с гума, построяване на смесена водопроводна шлангова линия и щафета, построяване на дига.

Участниците в състезанието принадлежат към училищния отряд „Млад огнеборец“ в Езиковата гимназия „Д-р Петър Берон“ и традиционно са сред най-добрите.

Победителите получиха купа, медали и грамоти.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top