fbpx
Начало » Бакалавър » Онлайн обучението в Русенския университет продължава

Онлайн обучението в Русенския университет продължава

  • bobi
  • 03 дек. 2020
  •  Коментарите са изключени за Онлайн обучението в Русенския университет продължава

До края на зимния семестър е удължен срокът за онлайн обучение на студентите от Русенския университет. Това съобщиха от висшето училище в крайдунавския град.

Предвидено е зимният семестър за всички курсове и специалности да приключи на 18 декември т.г., а за регулираните специалности „Право“, „Медицинска сестра“, „Акушерка“ и „Кинезитерапия“ – на 23 декември. Студентите от специалността „Лекарски асистент“ ще приключат зимния семестър на 29 януари идната година.

Зимната изпитна сесия и поправителната сесия ще се състоят онлайн, а също и държавните изпити и дипломните защити. От университета информират, че началото на летния семестър за студентите от всички курсове и специалности, редовно обучение, ще бъде поставено на 22 февруари 2021 г., а за студентите в задочна форма – на 6 февруари 2021 година.

Съобразно епидемичната обстановка ректорът чл.-кор. проф. Христо Белоев ще издаде допълнителна заповед за начина на провеждане на учебните занятия. От университета информират още, че процедурите за придобиване на научни степени и за заемане на академични длъжности ще се провеждат онлайн до 31 януари 2021 година. Ограничава се до тази дата и присъствената работа на администрацията, като ще бъде изготвен график за осъществяване на дежурства от служителите.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top