fbpx
Начало » България » Нови директори в шест училища в Търговище

Нови директори в шест училища в Търговище

  • bobi
  • 05 авг. 2020
  •  Коментарите са изключени за Нови директори в шест училища в Търговище

След проведени конкурси шест училища в Търговищка област са с нови директори, съобщиха от Регионалното управление на образованието /РУО/ в Търговище.

Овакантени места за длъжността директор бяха в осем училища. За две от тях – Професионалната гимназия по земеделие и Професионалната гимназия по електротехника и строителство в Търговище, кандидати не се явиха.

Четирима директори на училища в община Търговище, които до провеждането на конкурсите бяха временно изпълняващи длъжността, са избрани да останат на директорските места. Това са Йордан Шиваров – на Професионалната гимназия по хранителна промишленост, Надежда Коева на Спортното училище и Наталия Малинова – на Трето основно училище в Търговище.

Директор на Основното училище в село Драгановец остава Мария Янева. Атанас Атанасов е одобрен за директор на Професионалната гимназия в Попово. До провеждането на конкурса той бе директор на Основното училище в село Водица. На негово място за временно изпълняващ длъжността е определен Момчил Александров.

За директор на Основното училище в село Ломци е избран Георги Колев. Участниците в конкурсите бяха оценявани от 5-членна комисия, съставена от представители на РУО – Търговище, МОН, общинските администрации и обществените съвети към съответните училища.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top