fbpx
Начало » България » Най-татуираният мъж във Франция със забрана да преподава на деца

Най-татуираният мъж във Франция със забрана да преподава на деца

  • bobi
  • 29 сеп. 2020
  •  Коментарите са изключени за Най-татуираният мъж във Франция със забрана да преподава на деца

Най-татуираният мъж във Франция сподели в интервю за Ройтерс, че му е забранено да преподава на деца в детските градини и училища, след като родители се били оплакали от външиния му вид.

Силвен Хелейн има татуировки по цялото тяло, лицето, езика и дори очните му ябълки са оцветени хирургически в черно.

Хелейн е на 35 години и живее във Франция. Работата му е преподавател на деца в началното училище от 1-ви до 4-ти клас. И въпреки че опалкванията към него не спират и му забраняват да работи в много училища, той все пак е намерил своето подходящо училище, в което са му позволили да работи. И макар че оплакванията постоянно валят към него, той смята, че като го опознаят родителите, дори го смятат за готин.

„Когато ме видят хората отдалеч, веднага си мислят най-лошото. Когато ме опозная – ситуацията се променя.“

Училището, в което преподава Силвен, се намира в Палезо, близо до Париж. До миналата година е успявал да преподава и на по-малките деца в детската градина към училището, но родители се оплакали, че децата сънуват кошмари след срещата си с него. Искът да бъде махнат стигнал до образователните власти и в следствие на това към този момент преподава на по-големи деца. Към него има и други искове да прекрати кариерата си в тази област, но все още няма окончателен отговор.

Според Хелейн, татуировките са от полза за децата. Те могат да видят света по различен начин и да приемат хора, които не прилича на тях. Според него децата се учат на толерантност към другите и това може да им бъде от полза в живота, за да не бъдат хомофоби или расисти един ден.

Силвен изчислява, че е прекарал около 460 часа под иглата на татуиста. Това включва и процедурата на очите му, заради която е трябвало да пътува до Швейцария, защото е незаконна манипулацията във Франция.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top