fbpx
Начало » България » Най-сладките неща: Как стимулират учениците за любов към готварството

Най-сладките неща: Как стимулират учениците за любов към готварството

  • bobi
  • 04 окт. 2021
  •  Коментарите са изключени за Най-сладките неща: Как стимулират учениците за любов към готварството

За стимулите и любовта към готварството. Станчо Атанасов, директор на ПГ „Велизар Пеев“ – гр. Своге, с коментар пред Novini.bg.

„Създали сме сериозна материална база за обучение и придобиване на умения за сладкарство, изготвяне на хлебни изделия и кетъринг. Целта ни децата да участват във форуми, за да се създава интерес у тях към професията„, разкри той от международен форум, събрал стотици фирми.

Според него така децата виждат как уменията им впечатляват, а така и стимулът е по-висок за съответната професия.

Учениците подготвят множество изделия следучебно време в професионална среда.

От професионалната гимназия вече има успешно реализирани шеф-готвачи. Голяма част от учениците са успешни в сектора.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top