fbpx
Начало » Бакалавър » Най-влиятелният технически университет в Нидерландия с презентация за български кандидат-студенти

Най-влиятелният технически университет в Нидерландия с презентация за български кандидат-студенти

  • myotova
  • 06 окт. 2021
  •  Коментарите са изключени за Най-влиятелният технически университет в Нидерландия с презентация за български кандидат-студенти

University of Twente е най-влиятелният технически университет в Нидерландия за 2021 г.. На 12 октомври от 18:30 часа негов представител ще направи онлайн презентация за кандидати от България, като нейн фокус ще бъдат програмите на английски език и условията за кандидатстване в учебното заведение.

БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ

University of Twente попада в ТОП 250 на най-добрите висши училища в света, според Times Higher Education 2021.

Престижната класация Keuzegids Universiteien 2021 го поставя на 1-во място сред техническите университети в Нидерландия, а 5 от бакалавърските му програми на английски език са обявени за “Top rated programmes “. Сред тях: Applied Mathematics, Communication Science, Industrial Engineering and Management, International Business Administration.

University of Twente е единственият в Нидерландия, който разполага с реално работещ университетски комплекс, в който се помещават всички учебни сгради, съоръжения и лаборатории. Благодарение на него, UT се нарежда сред десетте най-големи изследователски института в целия свят!

University of Twente предлага 16 бакалавърски и 30 магистърски специалности на английски език в следните области:

  • Инженерни технологии;
  • Електронно инженерство, математика и компютърни науки;
  • Наука и технологии;
  • Мениджмънт, поведенчески и социални науки;
  • Гео-информационни науки и науки за изследване на земята;

 

Повече информация за предимствата на обучение в Нидерландия и University of Twente, както и повече за крайните срокове и документи за кандидатстване, ще получите на 12 октомври от 18:30 часа. Участието в събитието е безплатно! Необходима е предварителна регистрация ТУК!

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top