fbpx
Начало » България » Най-високи заплати за студентите има в IT сектора

Най-високи заплати за студентите има в IT сектора

  • bobi
  • 23 юни 2020
  •  Коментарите са изключени за Най-високи заплати за студентите има в IT сектора

Най-високоплатените свободни работни места за студенти се предлагат от работодатели в IT и техническия сектор, както и в сферата на продажбите. Това е посочено от услугата „Work.ru“.

Резултатите са въз основа на проверка за свободни работни места, за които работодателите са готови да наемат студенти и випускници с малък опит. Високоплатена работа за начинаещи специалисти с опит от една година се предлага в областта на бизнес анализа и разработване на ИТ продукти. Кандидатът ще трябва да се занимава с моделиране и документиране на бизнес процеси, разработване и поддръжка на информационна система, консултация с клиенти.

Според услугата, програмист ниво 1С с трудов стаж от шест месеца или повече може да намери работа във фирма, специализирана в автоматизация на малки и средни предприятия.

Студентите в технически специалности могат да намерят и работа, която им позволява да учат за сметка на работодателя. Например голяма фирма за ремонт и строителство търси специалист по ремонт на домакински уреди, който на първо време ще работи заедно с опитен майстор.

В същото време студентите, които все още нямат конкретни умения, са на разположение да работят като комплектоващи онлайн поръчки.

На начинаещи специалисти, които планират да се развиват в продажбите, се предлага работа като мениджър по сключване на договори. Опитът за това свободно място няма значение.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top