fbpx
Начало » България » МОН вече има собствен канал във Viber

МОН вече има собствен канал във Viber

  • bobi
  • 02 ное. 2021
  •  Коментарите са изключени за МОН вече има собствен канал във Viber

Министерство на образованието и науката лансира собствен официален канал в приложението Viber, в който потребителите ще могат да получават навременна информация за учебния процес, новини около формите за обучение, тестването на ученици и разяснения за образователните политики в страната. 

Благодарение на функционалностите, които Viber предлага, министерството смята да използва платформата за по-достъпна комуникация с родители, учители и ученици, като планира и да се допитва до мнението на аудиторията в канала по значими теми относно образованието.

Това не е първата държавна институция, която използва водещата платформа за комуникация в страната за бърза и достоверна информация към крайните потребителите. През март 2020-а година Soft Serve, Министерски съвет и Министерство на здравеопазването лансираха бот във Viber, който цели да информира потребителите на приложението за случаите на COVID в страната и за последни новини и мерки, които се налагат около пандемията. Също така, множество общини лансираха свои канали за комуникация в платформата – сред тях са Столична община, община Варна, Бургас и други, съобщават от пресцентъра на МОН.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top