fbpx
Начало » България » Младият учител Борис Георгиев: Днешните деца имат всестранни интереси и желание да учат нови неща

Младият учител Борис Георгиев: Днешните деца имат всестранни интереси и желание да учат нови неща

  • bobi
  • 03 ян. 2024
  •  Коментарите са изключени за Младият учител Борис Георгиев: Днешните деца имат всестранни интереси и желание да учат нови неща

29-годишният Борис Георгиев е учител от седем години. Той е преподавател в Основното училище „Христо Ботев“ във Варна в направлението „Информационни и комуникационни технологии“. Носител е на много награди за най-добър учител, номиниран от своите ученици.

Борис Георгиев е обичан от децата. С обич и уважение той говори за своите възпитаници. „Децата имат всестранни интереси и много желание да научат нови неща, които са им дори твърде далечни. Сегашното поколение е максимално дигитално от предходните – и всяко следващо ще е така“, коментира в интервю за Радио Варна Георгиев. Той допълва, че обича децата да му задават различни въпроси, които са далеч от неговия предмет. Често ме ползват като „Гугъл“, шегува се преподавателят.

Доволен от постигнатото – и в личен, и в професионален план, се чувства Борис Георгиев в началото на 2024-та, направил равносметката си за отминалата. Споделя, че си е поставил нови цели за новата година. Бих искал да променя малко нещо в себе си – не е свързано с професионалния ми път, издава учителят. Искам да променя първо себе си визуално и после психически. Най-вече да поработя малко върху менталното си здраве, допълни Георгиев.

Сега е по-трудно да бъдеш учител, категоричен е той.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top