fbpx
Начало » Бакалавър » Министър Терзийски към бъдещите служители на МВР: Следвайте добрите примери

Министър Терзийски към бъдещите служители на МВР: Следвайте добрите примери

  • bobi
  • 01 окт. 2020
  •  Коментарите са изключени за Министър Терзийски към бъдещите служители на МВР: Следвайте добрите примери

„Разширявайте познанията и уменията си, за да сте готови за предизвикателствата, пред които ще се изправите“. Това е казал на студентите в Академията на МВР вътрешният министър Христо Терзийски при откриването на учебната година.

Сред гостите на събитието беше и кметът на Столична община Йорданка Фандъкова, депутати, представители на университети и висши учебни заведения.

В обръщението си министър Христо Терзийски пожелал на първокурсниците през следващите четири години да затвърдят убеждението, че са направили верния избор.

„Бъдете упорити и неуморни, когато изучавате професионалните дисциплини. Доверявайте се на научния капацитет и опита на своите преподаватели. Следвайте добрите примери и съвети на колегите от практиката, които ще се включват в определени етапи от обучението Ви“, призовал е още вътрешният министър.

Ректорът на Академията на МВР ст. комисар проф. дн Любомир Тимчев пожелал на студентите мечтата да бъдат служители на реда да ги окрилява през цялото им обучение и да прерасне в твърдост, за да защитават достойно професията.

При празничното откриване на учебната година е било присъдено и почетното научно звание „Доктор хонорис кауза“ на о.р ген.Калчо Таушанов. Освен това министърът и столичният кмет са открили кабинет в памет на доц д-р Марчо Марков и доц. д-р Константин Мариновски, които са оставили трайна диря като преподаватели на дисциплината „Опазване на обществения ред“ в АМВР , допълват от пресцентъра на министерството.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top