fbpx
Начало » България » Министър Денков: Да се пазим взаимно, за да учим нормално!

Министър Денков: Да се пазим взаимно, за да учим нормално!

  • bobi
  • 15 сеп. 2021
  •  Коментарите са изключени за Министър Денков: Да се пазим взаимно, за да учим нормално!
44 000 таблета

Министърът на образованието проф. Николай Денков отправи приветствие към всички в система по случай началото на учебната година. 

„Скъпи ученици, учители и родители, Всяко начало е трудно. Но и заредено с позитивна енергия, изпълнено с очаквания и надежди за нови вълнуващи преживявания, полезно знание, заслужени успехи и незабравими приятелства. Първият учебен ден е такова начало. Посрещаме новата учебна година по-опитни, подготвени и отговорни, повече знаещи и можещи. Затова и по-уверени в себе си. Вярвам, че можем да се справим заедно!“, отбелязва той.

„Пожелавам Ви не само успешно начало, но и пълноценно присъствено обучение през цялата учебна година!“, подчертава още Денков.

И уверява, че организацията е добра.

Организацията, която създадохме, дава много възможности за нормален учебен процес, но само ако се пазим взаимно.

„Спазвайте мерките, ваксинирайте се, когато е препоръчително, за да опазите себе си и хората около вас! Скъпи ученици и учители в училищата ни зад граница, пазете родината в сърцата си, бъдете все така всеотдайни в съхраняването на българския език, история и култура. Бъдете здрави! На добър час!“, призова министърът.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top