fbpx
Начало » България » Избери какъв искаш да бъдеш в „Мениджър за един ден”

Избери какъв искаш да бъдеш в „Мениджър за един ден”

За седемнадесети пореден път Джуниър Ачийвмънт България организира инициативата „Мениджър за един ден”.Тази  година събитието ще се проведе на 30 октомври 2018 г. Кампанията по канидатстване и избор на кандидати вече тече активно на сайта на инициативата.

 

Ако сте ученик или студент, на възраст 15-24 г. и вече сте разгледали позициите, сега е моментът да изберете най-подходящите за вас и да дадете шанс на компаниите да разгледат кандидатурата ви. Някои от вас ще се включат за първи път, други вече са участвали няколко пъти, но за всички участието ще помогне да се запознаете с профила на компаниите и възможностите за професионална реализация във вашия град или област.

Инициативата ще се проведе в цялата страна. Наши партньори и тази година ще бъдат министерства, общини и български и международни компании. Отворени са позиции от малки и големи компании, от министерства и други институции и учебни заведения. Основен партньор на инициативата тази година е HP Inc.

Учениците и студентите на възраст 15-24 г. могат да направят своята регистрация на платформата на инициативата до 22 октомври, като е добре да не чакате крайния срок.

 

Тъй като отворените позиции винаги са по-малко от кандидатите, които се включват в „Мениджър за един ден”,  тази година имаме удоволствието да поканим младежите да изберат дали да прекарат един ден в компания или институция и да почерпят опит от практиците или да изберат да се включат в кариерния форум „Професиите на бъдещето”, който ще се проведе в същия ден, от 11 до 17 часа, във Форум „Джон Атанасов” в София Тех Парк в столицата. Във форума ще се включат над 15 големи компании със свои представители, които ще говорят за дигитализацията на професиите.

Регистрацията за събитието е безплатна и е отворена тук.

Денят ще завърши с обобщаване  на преживяното и наученото от участниците в „Мениджър за един ден“, отново във форум „Джон Атанасов“ в София тех парк от 17.30 до 18.30 часа на 30 октомври.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top