fbpx
Начало » България » „МЕНИДЖЪР ЗА ЕДИН ДЕН“ – В онлайн формат на 23 март 2021 г.

„МЕНИДЖЪР ЗА ЕДИН ДЕН“ – В онлайн формат на 23 март 2021 г.

  • bobi
  • 15 мар. 2021
  •  Коментарите са изключени за „МЕНИДЖЪР ЗА ЕДИН ДЕН“ – В онлайн формат на 23 март 2021 г.

В рамките на „Мениджър за един ден“ утвърдени специалисти от бизнеса, услугите, институциите и неправителствения сектор отварят вратите на своите организации за високо мотивирани ученици и студенти и споделят своя опит с младите хора.

 

“Мениджър за един ден” е една от най-значимите инициативи на JA Bulgaria. Целта ѝ е да даде начало на кариерната реализация на ученици и студенти на възраст между 16 и 23 години. По време на инициативата висши държавни управници и утвърдени мениджъри от всички сфери на бизнеса и обществения живот помагат на младежите да се запознаят с реалната работа на съответната институция или компания в рамките на един работен ден. „Мениджър за един ден“ е в пълен синхрон с политиката на Европейския съюз образованието да бъде с практическа насоченост, за да могат младите хора да получат истинска подготовка за реалния свят на бизнес отношенията.

Събитието ще се състой на 23 март 2021 г. в нов онлайн формат с участието на компании и организации в цялата страна.

В това 19-то издание на инициативата, участващите студенти ще имат възможност да кандидатстват за позиции във всяка компания в страната.

Поради пандемичната обстановка, гостуването в компаниите ще се осъществи виртуално, през платформите, които компаниите са избрали за провеждане на подобни събития.

Ако даден студент има създаден профил в платформата на събитието, може да актуализира данните в него и да се подготви за предстоящите етапи на кампанията. Ако все още няма регистрация, може да я направи в рамките на минути. Участието е безплатно. Нужно е да има подходяща снимка, която да я/го представява по подходящ начин пред бъдещия работодател и да попълни информация за образование, опит и квалификация.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top