fbpx
Начало » България » Лятно училище на Американския колеж в София

Лятно училище на Американския колеж в София

Всяко лято деца от цяла България идват на лятно училище в Американския колеж в София. По време на престоя им там те имат възможност да усъвършенстват знанията си по английски език, да учат в една от най-добрите образователни институции в страната и да им преподават учители, чиито новаторски методи превръщат престоя им в незабравимо преживяване. Американският колеж разполага с живописен кампус в тиха и защитена местност. Техният вековен парк се превръща в зелена класна стая за голяма част от дейностите на лятното училище.

Предлага се англоезична среда на всичките ни възпитаници, без значение от възрастта и степента, до която владеят езика. Преподавателите вярват, че това е единственият начин децата да почувстват езика и да започнат да го ползват естествено. Дневната програма включва 4 академични часа английски език и допълнителни предмети като спорт, сценични изкуства и приложни науки.  Всички предмети се преподават на английски език.

Тази година обучението по английски език ще се базира на спечелилата наградата на учителите за 2019 г. дигитална платформа MyON® Reader. MyON® Reader е модерна, ориентирана към ученика, дигитализирана библиотека, която дава на учениците достъп до повече от 6000 онлайн книги и новинарски статии. Изучаването на нова граматика и лексика и усъвършенстването на четирите основни езикови умения – говорене, слушане, четене и писане се развиват без усилие, когато учениците попаднат в ярките и колоритни светове на тази разнообразна и интерактивна платформа, пълна с текстове на всякакви теми.

Децата  получават топъл обяд и следобедна закуска в стола на колежа. Разполагат и с медицински екип на място.

За кого е подходящо лятното училище?

Записват се деца от 6 до 14 годишна възраст с ниво на владеене на английски език от напълно начинаещи до напреднали. Те се разделят в групи според нивото на владеене на английски език и възрастта им.

Лятното училище е подходящо и за деца, които идват от други градове. Те могат да се настанят в общежитието на колежа.

Период на провеждане

Програмата ще започне на 17 юни и ще продължи до 23 август в 10 последователни седмици. Можете да запишете детето си за всяка една от десетте седмици или за по-дълъг период от време. Най-краткият период за участие е една седмица. Нашият съвет е да изберете период от четири седмици, тъй като е най-ползотворен за усвояване на нови знания. За информация, 6 седмици обучение в лятното училище се равняват на обучението в един целогодишен курс по английски за деца. Можете също да резервирате период от 4 седмици, детето Ви да дойде за седмица или две при нас, след което до го заведете на почивка и да се върнете при нас по-късно.

Програмата е всеки делничен ден от 9:30 до 16:30 ч. Обядът се сервира в 12:30 ч., а следобедната закуска – в 16:30 ч. Децата се предават на родителите в 16:30 часа.

За повече информация посетете следния линк.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top