fbpx
Начало » Бакалавър » Кубрат Пулев подаде документи за магистър в УНСС

Кубрат Пулев подаде документи за магистър в УНСС

  • bobi
  • 18 авг. 2021
  •  Коментарите са изключени за Кубрат Пулев подаде документи за магистър в УНСС

Боксьорът Кубрат Пулев – европейски шампион в тежка категория и Спортист на годината на България за 2012 г., подаде документи за магистър в Университета за национално и световно стопанство. Това съобщи пресцентърът на УНСС. Кубрат Пулев е бил приветстван от проф. д-р Цветана Стоянова – заместник-ректор по институционално и бизнес сътрудничество и студентски политики.

По повод на решението си да продължи образованието си Кубрат Пулев е заявил: „Всеки трябва да се учи, докато е жив. Аз съм любознателен, искам и обичам да уча. Някои хора не харесват да им се дават съвети, аз обратно – това търся“. Пулев е казал, че се ръководи от принципа: „Не ме хвалете – критика кажете“.

Кубрат Пулев е получил разяснения за специалностите в отдела „Студенти – магистър“. Боксьорът е избрал УНСС да продължи образованието си, защото смята, че той е един от най-реномираните университети в страната. „За мен е гордост да продължа обучението си тук“, е заявил Пулев.

В Центъра за прием на документи Кубрат Пулев е казал: „Младите хора трябва да знаят, че истината е в образованието. Без него България няма как да просъществува. Всеки един млад човек трябва да се образова, за да може България да пребъде“.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top