fbpx
Начало » България » Криминалист: Вярвах, че Сашко може да е оцелял

Криминалист: Вярвах, че Сашко може да е оцелял

  • bobi
  • 21 ное. 2022
  •  Коментарите са изключени за Криминалист: Вярвах, че Сашко може да е оцелял

“Това дете наистина е герой. Лично аз считам, че нормален човек в нормални обстоятелства трудно би издържал. Това е едно дете на 12 години, нощта психически влияе всеки нормален човек , а това е дете за приказ и показ”, заяви криминалистът Ботьо Ботев в предаването “120 минути” по повод изчезването на Александър от Перник и намирането му след 9 дни. 

Той каза, че е вярвал, че това дете може да е оцеляло.

“Винаги в един подобен случай най-съществени са първите часове. Тогава се събира онази точна информация, която може да се оцени, която може да се прецени и оттук нататък да се правят съответни изводи или обикновено да се изградят хипотезите на базата на събраната първична информация”, добави Ботев.

Криминалистът подчерта, че е имало много противоречия в началото от страна на бащата на детето. “Аз лично наблюдавах нещата също от поведението на бащата имаше някои неща, които реално не обективно се представяха. Това беше забелязано от всички хора и включи участващи в издирването, но психиката на всеки човек е различна. Така че бащата действително имаше някои неадекватни действия”, добави той.

Според него е било грешка, че бащата е подал късно информацията за изчезването.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top