fbpx
Начало » Бакалавър » Кандидатът за ректор на СУ проф. Климент Найденов обеща незабавен ремонт на мензата и сайта на университета

Кандидатът за ректор на СУ проф. Климент Найденов обеща незабавен ремонт на мензата и сайта на университета

  • bobi
  • 08 ное. 2023
  •  Коментарите са изключени за Кандидатът за ректор на СУ проф. Климент Найденов обеща незабавен ремонт на мензата и сайта на университета

Незабавен ремонт на мензата и на северното крило на ректората обеща проф. Климент Найденов, един от четиримата кандидати за ректор на Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

Наскоро се почувствал неудобно, развеждайки именно в тази част на висшето училище посланик на чужда държава у нас, защото „коридорите миришели на свински пръжки“.

Деканът на Геолого-географския факултет  беше вторият кандидат, който представи визията си за университета пред академичната общност в аулата.

Проф. Милен Замфиров, декан на Факултета по науки за образованието и изкуствата, вчера беше първият, който според правилника за устройството и дейността на университета, огласи програмата си. Останалите кандидати са акад. Николай Витанов, номинацията на Физическия факултет, и проф. Георги Вълчев от Философския факултет.

Ремонт щяло да има и на сайта, за да бъде модерен и да привлича повече студенти. Висшето училище трябвало да е много по-дейно по въпросите, свързани с рекламата и маркетинга.

Проф. Найденов обеща още програми за подпомагане на служителите – консултантски услуги, подобряване на психичното здраве, като това включва и разширяване на достъпа до медицински услуги, ваучери за храна и др., предава 24 часа.

Приемам университета като храм и като семейство, каза в началото на изявлението си проф. Найденов и обеща прозрачност, достойно заплащане и работа в екип.

Климент Минев Найденов е български географ, демограф, регионалист и обществен деятел. Той е професор в Катедра „Регионално развитие“ на Геолого-географски факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top