fbpx
Начало » България » Как една книга промени мисленето на 6000 тийнейджъри у нас

Как една книга промени мисленето на 6000 тийнейджъри у нас

  • bobi
  • 19 дек. 2019
  •  Коментарите са изключени за Как една книга промени мисленето на 6000 тийнейджъри у нас

Не Бъди Посредствен

Така Васко и Жоро започват своята мисия, целяща да мотивира младите хора у нас да преследват своите цели и да мислят различно. Те решават да заложат на следния модел: Давай стойност безплатно и това ще се отплати. До Ноември 2018 те създават повече от 100 видеоклипа за личностно развитие и над 2000 поста. Всички тях споделят чрез своя сайт напълно безплатно. През този период те мотивират огромен брой млади хора да поемат по пътя на предприемачеството и да осъзнаят, че ще са истински щастливи само когато последователно преследват своите цели и мечти. След като виждат ефекта от всичко това, те решават, че е време да достигнат до повече хора и какъв по добър начин за това от написването на книга ? Така се ражда идеята за „5 Стъпки към по-добър живот“, книга, която по това време те не подозират, че ще повлияе на хиляди тийнейджъри и ще промени преспективата им в живота.

„5 СТЪПКИ КЪМ ПО-ДОБЪР ЖИВОТ“

От идеята до завършване на книгата минава година и половина, в която всеки детайл се изглажда, за да може книгата да постигне 3 основни цели:

Да е интересна за младите тийнейджъри и да ги вдъхновява ✅

Да е практически насочена и реално да дава стойност, която може да бъде използвана веднага след прочитане ✅

Да дава личен пример, близък до този на младите хора ✅

 

Следвайки тези  принципи, двамата автори успяват да създадат книгата, която всяка майка описва по този начин „Това е първата книга, която детето ми поиска да му купя“

Толкова за майките…

Голямата цел на Васко и Жоро бяха тийнейджърите и децата. Именно за тях те написват тази книга и именно с тях комуникират. В социалните мрежи брандът „Не Бъди Посредствен“ е следван от повече от 100 000 души, като повече от 90% от тях са тийнейджъри. Тийнейджъри, които биват мотивирани от „Не Бъди Посредствен“ всеки ден да преследват своите цели, с практически насочени видеа, постове и снимки. Голямата гордост на Васко и Жоро е, че при повече от 18 000 получени съобщения, те са отговорили на всяко едно дете, което е задало въпрос… Майки, обърнете внимание, защото ще се изненадате: Най-често задаваните въпроси от тийнейджърите са:

„Как да започна бизнес?“

„Как да изкарвам пари?“

„Спестих малко пари, в какво да инвестирам?“

 

На всички младите автори отговарят по най-добрия начин, а именно, че на тази възраст трябва да инвестират в себе си: Да се образоват, да са любопитни, да опитват нови неща и да гледат на всеки човек, като на някого, от когото може да се научи нещо ново. Че няма по-добра инвестиция от инвестицията в нас самите. Защото, когато имаме достатъчно информация и знания сами намираме отговорите на горните въпроси.

В книгата „5 Стъпки към по-добър живот Васко и Жоро описват техния път. Васко и Жоро са предприемачи със собствен бизнес. Едва на 22 Васко е отличен от списание Forbs в класацията „30 under 30“ за 2019 година, която включва 30-мата най-успешни предприемачи в България под 30 години. Двамата се занимават с бизнес и постигат огромни успехи за възрастта си, но голямата им страст си остава  мисията „Не Бъди Посредствен“ и хилядите млади хора, които променят. В книгата те описват своя личен опит – как са започнали, къде са видели трудности и как са преминавали през тях. Правят го по увлекателен начин, който кара децата да се чувстват близки до тази история и да виждат себе си в нея. Правят го по начин, който да предизвика желания ефект, а именно –  след прочитане младият читател да затвори очи и да си каже „АЗ МОГА“!!!

Васил Ралчев и Георги Димитров - Не Бъди Посредствен

КРАЙНИЯТ РЕЗУЛТАТ

Над 6000 тийнейджъри, които споделиха, че тази книга ги е вдъхновила по някакъв наин. От мечта в реалност се превръща книгата, която наистина показва друга преспектива пред младите хора и им дава съвети, които са близки до тях, които успяват да ги вдъхновят. Книгата, която показва на младите хора, че бързото удоволствие, което се намира в алкохол, цигари, наркотици и изкуствени връзки, не води до нищо добро. Напротив, най-качественият наркотик е продължителното преследване на целите ни. Преследване, което се превръща във вълнуващо пътешествие, в което всеки момент ни носи удовлетворение и чийто финал ни води до момента на вътрешно удовлетворение и … до нова посока. Посока към нови цели и пътешествия, изпълнени с ценни уроци, истински приятелства и живот, изпълнен със смисъл.

4-те тиража на книгата 5 Стъпки към по-добър живот

Това накратко е „5 Стъпки към по-добър живот“. Книгата, която и вашето дете трябва да прочете. НЕ СТЕ СИГУРНИ? Васко и Жоро имат решение и на това, като ви дават 10% отстъпка от книгата с промо код: mama10

Източник: https://nebudiposredstven.com/

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top