fbpx
Начало » Бакалавър » Изпитните сесии от зимния семестър в Техническия университет ще са онлайн

Изпитните сесии от зимния семестър в Техническия университет ще са онлайн

  • bobi
  • 26 ян. 2021
  •  Коментарите са изключени за Изпитните сесии от зимния семестър в Техническия университет ще са онлайн

Изпитните сесии за образователно-квалификационните степени „бакалавър“ и „магистър“ /редовна и поправителна/ от зимния семестър в Техническия университет ще се състоят „отдалечено в електронна среда, в съответствие с планирания график“. Това се посочва в заповед на ректора на Техническия университет в София проф. инж. Иван Кралов, публикувана в сайта на висшето училище.

Поради въведената извънредна епидемична обстановка ръководителите на звената трябва да предвидят през лятната изпитна сесия допълнителни изпитни дати за дисциплините от зимния семестър, се препоръчва в заповедта на ректора на Техническия университет в София.

Тази година учебните програми са преработени в съответствие с новите референтни рамки, приети от академичното ръководство, като срокът за обучение по всички специалности е намален с половин година – съответно на една година и на две години.

Новите магистърски специалности са „Висш мениджмънт“ и „Мениджмънт и бизнес-информационни системи“ в Стопанския факултет и „Анализ на големи масиви и потоци от данни“ във Факултета по приложна математика и информатика, „Иновативни комуникационни технологии и предприемачество“ – на български и на английски език във Факултета по телекомуникации, съвместно с Университета Алборг, Дания.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top