fbpx
Начало » Бакалавър » За студенти: Възползвайте се от платен трансграничен стаж!

За студенти: Възползвайте се от платен трансграничен стаж!

  • bobi
  • 07 ное. 2019
  •  Коментарите са изключени за За студенти: Възползвайте се от платен трансграничен стаж!

Еврокомисар Мария Габриел:

Насърчавам всички студенти да се възползват от тази страхотна възможност за платен трансграничен стаж. Няма ограничения за това в каква специалност се обучават. Платформата за регистрация е тук: https://erasmusintern.org/

Инициативата за трансграничен стаж „Цифрова възможност“ (Digital Opportunity Staineeships) вече надхвърли първоначалната ни цел! Стартирахме през 2018 г. със заложени 6 000 стажа до края на 2020 г. Към днешна дата обаче, регистрираните стажове са повече от 7 200. Това превръща инициативата в истинска европейска история на успеха.

Радвам се, че толкова много млади хора се възползват от възможността да получат практически опит в сектора на цифровите технологии. Киберсигурност, големи данни, дигитален маркетинг и разработване на софтуер са сред най-предпочитаните сфери. Инициативата предизвика голям интерес от големите европейски университети, технологични компании и МСП. BMW, Airbus, Европейската космическа агенция, Центърът за суперкомпютри в Барселона са сред най-известните имена, които се присъединиха.

https://erasmusintern.org/

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top