fbpx
Начало » Бакалавър » Започна подаването на документи за редовните кандидатстудентски изпити и за бакалавърските специалности в ТУ

Започна подаването на документи за редовните кандидатстудентски изпити и за бакалавърските специалности в ТУ

  • bobi
  • 22 юни 2021
  •  Коментарите са изключени за Започна подаването на документи за редовните кандидатстудентски изпити и за бакалавърските специалности в ТУ

В Техническия университет в София започна подаването на документи за редовните кандидатстудентски изпити и за прием в бакалавърските специалности, съобщава пресцентърът на висшето училище.

Приемането на документи за кандидатстване в ТУ-София и в неговите филиали в Пловдив и Сливен ще продължи до 8 юли.

От днес до 1 юли /от 8.30 до 16.00 часа, включително, събота и неделя/ ще се подават документите в ТУ-София, в Центъра по информационни ресурси. До 1 юли ще се подават документите по интернет: за явяване в ТУ-София, на https://priem.tu-sofia.bg; за филиала в Пловдив – http://ksk.tu-plovdiv.bg/; за Инженерно-педагогическия факултет в Сливен – http://www.tu-sliven.com; в регионалните центрове и бюра за приемане на документи.

От днес до 8 юли ще се подават документи за прием в бакалавърските специалности на кандидат-студентите, които ще участват в класирането с оценка от положен предварителен изпит или с оценка от държавен зрелостен изпит. Всички тестове и изпити ще се състоят присъствено, при спазването на противоепидемичните мерки.

Тестът по математика е на 3 юли, от 9.00 часа, в ТУ-София, във филиала в Пловдив и в Инженерно-педагогическия факултет в Сливен. Изпитите по „Рисуване“ и „Композиция“, с оценките от които се кандидатства за специалността „Инженерен дизайн“, са на 4 и 5 юли, от 9.00 часа, в ТУ-София.

На 5 юли, от 9.00 часа, са изпитите по немски, английски и френски език, които са необходими за прием във Факултета за германско инженерно обучение и промишлен мениджмънт, във Факултета за английско инженерно обучение и във Факултета за френско обучение по електроинженерство.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top