Начало » България » Една плеймейтка ви наигра всички вас „интелигентните“

Една плеймейтка ви наигра всички вас „интелигентните“

  • bobi
  • 27 мар. 2018
  •  Коментарите са изключени за Една плеймейтка ви наигра всички вас „интелигентните“

Имаше един много як лаф в университета: „Не ме е яд, че колежките ми са грозни, яд ме е, че започвам да ги харесвам.“ Общо взето и сега е така – не ме е яд, че порното на Анджелина се появи, яд ме е, че много хора започнаха да го харесват. Грозна работа – не порното, де.

Ако ти, който четеш, не си чул, явно си глух, сляп, далеч от интернет и теб тази държава тотално не те интересува. Може пък да си прекалено „свестен“, че такива аморални неща да са ти далеч от мирогледа. Ти си конникът, който ще спаси страната, така че дерзай. За теб го обяснявам – една вече не толкова актуална плеймейтка си пусна в буквалния смисъл порно в Инстаграм. Те бяха 3 клипчета даже. Порно в най-прекия смисъл. Дори момчето, което е другото главно действащо лице, си беше качил порното и в неговия профил.

За няколко часа цялото интернет пространство кипеше. Всеки искаше да се докосне до това видео. В скрити групи се организираха желаещи, които да го гледат – разпращаше се наляво и надясно, а новинарските сайтове най-после успяха да дръпнат сериозна маса хора, които да ги четат. Например за 2 дни една новина в един от жълтите сайтове е четена над 1 милион пъти буквално. И то е четена, защото порното е качено там и хората са си разпращали линка. Общо взето, 1 милион закъсали хора. Ама то римляните са го каза отдавна – Дайте на хората хляб и зрелище. След като сме сити и респективно не изпитваме физиологически глад, дайте ни екшън.

Изведнъж плеймейтката от не толкова актуална стана най-разпознаваемата. Сега, тези, които си нямат и капка хабер от интернет маркетинг и са доста необразовани на тези теми (Да, точно така – не могат да видят друго освен под носа си) ще си кажат: „Голяма работа, още една проститутка на хоризонта, дреме ми.“ Да, обаче, плеймейтката ви наигра всичките „интелектуалци“.

Схемата е толкова елементарна, но всички и се вързахте. Девойката си прави порно тенденциозно и го качва. Качва го и момчето и я тагва – правят взаимна връзка с тагове, за да знаят, че ще ги видят максимален брой хора. Качват и чакат да видят дали ще има вълна от хора. Хората започват да гледат и става фурор. Всеки един човек влиза в профила – гледа го. Мъжете, дето са го закъсали, както и млади пубери, цъкат на „Follow Me” и се надяват на още порно. Жени пък цъкат “Follow Me”, защото тази е вървежна вече и искат или от женска злоба да гледат или защото и се кефят как „не и пука от нищо“. Плеймейтката събира по тази схема около 15 000 нови последователи за няколко часа! Говорим за тези, които са я последвали, не говорим за тези, които и гледат профила, без да са я последвали! След 5 часа изтрива порното и казва, че профила и е хакнат, но няма как да се срамува, защото е само с един мъж. 1 час по-късно стартират реклами на продукти, с които има договор, и парите започват да си цъкат. Принципно за публикация една вървежна личност взима между 500 и 2000 лева. Да кажем, че плеймейтката взима средно 1000 лева за рекламна публикация. 5 публикации – 5 бона. Само дето тя вече е събрала и продължава да събира последователи, които сте вие самите. Оттам и рекламните постове скачат повече и като цена и като желаещи рекламодатели, които да рекламират при нея.

Защото много от рекламните продукти са чисто с brand awareness – с други думи не е задължително като сте видели крема за лице да отидете и веднага да си го купите от магазина. Нужно е просто да сте го видели. Ако го купите – добре дошло, но не е задължително условие. Така рекламите си капят една след друга, а вие влизате, следите публикациите и чакате ново порно, което най-вероятно няма да се появи.

Викате си „Ах, ще и гледам профила на тази, за да и се подигравам.“, ама реално девойката си печели пари на твой гръб. Рекламите си вървят, а вие си цъкате с език, че е поредната лека жена.

Ако теглим чертата, вие и плащате охолния живот. Вие сте нейната сила. Вие, интелектуалци, и плащате почивките, скъпите коли и охолния живот. Вие сте нейния работодател. Без вас тя е нищо. Буквално.  Но вие след това се прибирате в панелката в столичния квартал и цъкате колко е глуповата, а на нея и цъкат парите в банковата сметка. И то заради вас. Вие и платихте скъпата кола. След това я чакаме в риалити, което вие и организирахте. Там пък сумата е от 20 000 до 80 000 в зависимост от ролята в риалитито. Средно и оттам ще вземе  50 000. Но вие отдавна ще сте я забравили. Ще ви се появява от време на време, ще цъкате с език, че това е „оная с порното“ и ще я подминавате. Но всяко нейно появяване оттук нататък ще струва пари, които вие и уредихте.

А можеше да пусне порно и да го видят 1000 човека, които да не кажат на никой. И да умре идеята някъде там. Да го подминат като реклама по телевизията. Но вие не го подминахте. Но не осъзнавате какво правите, защото перспективите ви за живота са да охулите някого и да му се подиграете. Не виждате цялата картина. Не виждате цветната палитра. Но вас не ви интересува това. Докато карате по схемата „Дайте да се подиграем на някого.“, самите вие затъвате.

Друга важна особеност е, че Анджелина имаше 70 000 последователя още преди порното. Искам да ви попитам защо? Тя нито е учен, нито е певица, нито е писател. Няма да научите нищо от нея, няма да следите за новата и песен. А, впрочем и тя се пробва за певица – имаше една чалга песен, ама беше трагедия. Та, защо 70 000 човека я следят? Искам да си зададете този въпрос. Какво може да получите от това момиче? Отговорът е прекалено грозен, за да ви отговоря. И то е грозен за хората, които са я следвали, не за нея.

Тя се оказва най-големия играч от всички. Оказва се дори бизнес дама. Да, точно така. Знаете ли каква е основната идея на бизнеса – да продаваш. Тя продава. Всеки продава това, което има. Бабите и дядовците си продават зеленчуците, тя си продава тялото. Но не буквално. Преносно. Вие се прехласвате по нея – незнайно защо – нито ще спите с нея, нито ще се докоснете до нея, нито е интелигентен човек, от който ще научите нещо – а тя печели от това. Оказва се, че тези, дето развиват нея като бранд, са българския народ.

Не искам да излиза, че защитавам Анджелина. Дори напротив. Осъждам действията и, но повече осъждам вас. Тя няма с какво друго да изкара пари, освен с тялото си. Няма интелект, че да се изхранва с него. Обаче е хитра. Знае как да използва предимствата си. Ние с нея сме се виждали отдавна – преди години, още когато прохождаше в тази „кариера“ и аз съм я „сложил на бесилото“ отдавна още. Обаче защо не го направихте и вие и не загърбихте провокациите? Защо я направихте известна? Защо я направихте богата? Защо не направихте някой писател богат? Защо нямаше истерия по книга, а по порно… Ама каквито интересите, такава и държавата… Държавата си е цяло порно. Дай и перхидрол и зрелище. Култура не ни е нужна. Тя не храни душите. Даже не изхранва и артистите. Даже и аз не съм културен, даже и ти не си културен… Даже ще си пусна порното отново. Ей така, за лично удоволствие.

Материал на Борислав Борисов – Bobby

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top