fbpx
Начало » Бакалавър » ЕДЛАНТА организира виртуално образователно изложение с университети от Европа и Азия

ЕДЛАНТА организира виртуално образователно изложение с университети от Европа и Азия

  • myotova
  • 28 сеп. 2020
  •  Коментарите са изключени за ЕДЛАНТА организира виртуално образователно изложение с университети от Европа и Азия
виртуално образователно изложение

Българските кандидат-студенти ще могат да участват в единственото изложение за образование в чужбина с представители от Япония

Въпреки усложнената обстановка във връзка с разпространението на COVID-19, българските кандидат-студенти не се отказват от амбицията си за качествено образование в чужбина. Всички те ще могат да получат актуална информация за бакалавърски и магистърски програми на английски и немски език на предстоящото изложение Virtual EDLANTA Education Fair (vEEF).

Продължавайки традициите на изложение “Европейско образование за успешна кариера”, организаторите от консултантска агенция ЕДЛАНТА за първи път предлагат виртуално изложение. To ще се проведе на 10 октомври (събота) от 10:00 до 17:00 ч.

Освен безспорното предимство по отношение безопасността за вашето здраве, виртуалното изложение има още редица преимущества. Може би най-очевидното от тях е удобството, че от всяка точка на България или света, (стига да разполагате със смартфон/лаптоп и интернет), след безплатна предварителна регистрация, вие може да се включите към онлайн платформата на Изложението.

Желаещите да получат информация за конкретен университет ще могат да се свържат директно с представителя на учебното заведение в личен чат или видео връзка и да получат отговор на всички възникнали въпроси.

Голямото предимство да участвате в публичните чатове пък е, че освен на вашите въпроси, ще чуете/видите отговорите на въпросите и на други бъдещи кандидат-студенти и така ще се информирате максимално, без да е нужно да чакате „на опашка“, за да ви се обърне внимание. Този формат е особено подходящ, когато на консултацията иска да присъства цялото семейство или сте група съученици и приятели, които искат да кандидатстват на едно и също място.

Освен това, вие ще можете да посетите виртуално безплатните презентации и семинари на Изложението. Можете да участвате в публични и лични чатове, като зададете своите въпроси на консултантите на ЕДЛАНТА за висше образование, езикови ваканции, кариерно ориентиране и средно образование в чужбина.

Всички участници в Изложението ще получат безплатен дигитален достъп и ще могат да си „изтеглят“ виртуални брошури, каталози и всякакви информационни материали, предоставени от ЕДЛАНТА и чуждестранните университети. Общо 21 университета от Австрия, Германия, Италия, Нидерландия, Великобритания, Дания и Япония, ще имат свои виртуални щандове. Бъдещите кандидат-бакалаври и кандидат-магистри ще могат да се информират за академичните програми, условията за прием, методиката на обучение, учебните стажове и т.н. за огромна палитра от специалности.

Основен фокус тази година е присъствието на университети от Япония. ЕДЛАНТА е единствената агенция у нас, която работи с партньори от Азия.

За втори път на изложение на ЕДЛАНТА ще вземе участие японският университет Kyoto University of Advanced Science – единственият към момента университет в Япония, който предлага съвременни мултидисциплинарни инженерни програми изцяло на английски език – както за бакалаври, така и за магистри. Първият випуск магистри започва обучението си през есента на 2020 година, а  през 2021 ще стартира и 4-годишна инженерна бакалавърска програма.

Вторият представител от Япония е International College of Liberal Arts (iCLA), който е с над 70-годишна история. iCLA предлага 4-годишна бакалавърска програма от типа liberal arts. Интересен детайл е, че като част от обучението си студентите имат възможност да посещават и допълнителни занимания по айкидо, шодо, карате и така да се запознаят в детайли с японските традиции и култура.

Освен присъствието на двата японски университета, голям интерес предизвиква и участието на 5 университета от Германия: Техническите университети в Илменау, Дрезден и Бранденбуг, както и Университета в Майнц и Университета за приложни науки в Магдебург, които предлагат едни от най-търсените напоследък програми на немски и на английски език.

Всички, които обмислят да продължат образованието си в чужбина, ще могат да получат ценна информация и да почерпят нови идеи чрез участието си в Virtual EDLANTA Education Fair (vEEF).

Повече информация за изложителите и програмата на Изложението можете да намерите на: https://edlanta.vfairs.com/

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top