fbpx
Начало » България » До 2 500 лева за всяко българско училище по програма на МОН

До 2 500 лева за всяко българско училище по програма на МОН

  • Milena Uzunova
  • 20 сеп. 2017
  •  Коментарите са изключени за До 2 500 лева за всяко българско училище по програма на МОН

Най-голямото предизвикателство пред ръководството на всяко едно българско училище е как да осигури средства, за да предостави най-добрите условия на учителите и учениците. От Уча.се са изключително радостни да ви споделят, че още една инициатива на МОН – програмата ИКТ идва на помощ.

Добрата новина е, че чрез национална програма „Информационни и комуникационни технологии (ИКТ) в системата на предучилищното и училищното образование“ на МОН всяко българско училище може да получи финансиране за абонаменти за Уча.се без да отделя допълнителни средства от своя бюджет. Вярваме, че това е страхотна възможност и сме сигурни, че много училища биха искали да се възползват от нея.

Уча.се отговаря на 20 от общо 23-те критерия на МОН и това дава много големи шансове кандидатурата на училището Ви да бъде одобрена.
По условия на проекта, всяко общинско или държавно училище в България може да кандидатства за финансиране до 2500 лева, според размера на училището по компонент 2 на програмата. Кандидатстването по компонент 2 и компонент 4 са напълно независими.

Как да получите училищни абонаменти за Уча.се чрез финансиране по програмата ИКТ?
Пишете имейл до schools@ucha.se, като ни предоставите вашето име, училище, град и телефон, за да можем да ви помогнем да кандидатсвате за финансиране по програмата, чрез което да получите абонаменти за Уча.се.

Не губете време, защото крайният срок е 20.09.2017г.!

Пишете още сега!

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top