fbpx
Начало » Бакалавър » Допълнителен прием за свободните места в СУ

Допълнителен прием за свободните места в СУ

  • bobi
  • 28 авг. 2020
  •  Коментарите са изключени за Допълнителен прием за свободните места в СУ

Софийският университет „Св. Климент Охридски“ обявява допълнителен прием зa останалите незаети места в редовна и в задочна форма, субсидирани от държавата, както и за незаетите места за обучение срещу заплащане за учебната 2020/2021 година, съобщават от вуза.

10 664 са кандидатите, подали документи за прием в Софийския университет, което представлява ръст от 50 процента спрямо 2019 г. 4 497 новоприети студенти са се записали след приключване на трите класирания в кандидатстудентската кампания за учебната 2020/2021 година, посочват от там. За останалите незаети места Софийският университет обявява допълнителен прием при следния график:

От 10 до 14 септември 2020 г. е срокът за регистрация за класиране. Процедурата по регистриране за класиране и подаване на документи за класиране е електронизирана и се извършва единствено на адрес: https://online.uni-sofia.bg с линк от главната страница на Университета – http://www.uni-sofia.bg. Достъпът до електронния портал изисква задължителна начална регистрация чрез валидни лични данни и валиден адрес на електронната поща.

В сектор „Прием на студенти“ на Ректората е допустимо единствено валидиране на информацията от предварително направения от кандидат-студента запис в електронизираната система само по изключение и при невъзможност кандидатите да се регистрират онлайн.

На 15.09.2020 г. от 9.00 ч. във Физическия факултет ще се проведе допълнителен изпит по физика. Срокът за регистрация за изпита е 8 и 9 септември 2020 г. Регистрацията се прави единствено чрез електронизираната система на адрес: https://online.uni-sofia.bg с линк от главната страница на Университета – http://www.uni-sofia.bg

Класирането ще бъде обявено на 18 септември 2020 г., а записването на новоприетите студенти ще бъде на 21, 23 и 24 септември 2020 г.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top