fbpx
Начало » България » Две учителки са наградени с високи отличия на международен конкурс за педагози

Две учителки са наградени с високи отличия на международен конкурс за педагози

  • bobi
  • 08 сеп. 2020
  •  Коментарите са изключени за Две учителки са наградени с високи отличия на международен конкурс за педагози

Две учителки от община Левски са наградени с високи отличия на международен конкурс за педагози, съобщиха за БТА от общината.

Снежина Любенова и Севдие Алиева са от екипа на Детска градина „Слънце“ – Левски. Отличията са от Международния конкурс за учители „Извънкласните и извънучилищните дейности – за устойчиво качествено обучение и възпитание на учениците – 2020“.

Журито е било в състав: проф. д-р Нели Бояджиева, преподавател в СУ „Св. Климент Охридски“, Величка Николова, директор училище в София и председател на Секцията на училищата с профилирано и разширено изучаване на музика в България към Асоциацията на европейските музикални училища и Таня Леонидова, редактор във в.“Учителско дело“.

От община Левски Снежина Любенова е получила първа награда на журито, специалната награда на публиката. Севдие Алиева е удостоена с награда на Секцията на училищата с профилирано и разширено изучаване на музика към Европейската музикална асоциация и Асоциацията на училищата с профилирано и разширено изучаване на хореография.

Над 150 учители от цялата страна са изпратили разработки, в които са обобщавали и мултиплицирали педагогически опит и са предлагали идеи по темата на конкурса.

Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев е връчил наградите на победителите, се посочва в съобщението.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top