fbpx
Начало » България » Григор Димитров дари респиратори на болницата в Хасково

Григор Димитров дари респиратори на болницата в Хасково

  • bobi
  • 27 мар. 2020
  •  Коментарите са изключени за Григор Димитров дари респиратори на болницата в Хасково

Българският тенисист Григор Димитров се включи в борбата с коронавируса с дарение за болницата в родния му град Хасково. Лечебното заведение ще получи респиратори в близките дни.

„Очакваме с нетърпение тези апарати да пристигнат тези дни. Единственото нещо, което мога да кажа, е, че искам това нещо да мине възможно най-бързо и да няма последствия“, каза Димитров в „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

Българинът, който в момента се намира в Калифорния, заяви, че в ситуация на извънредно положение осъзнава голямото значение на тениса в живота му. Подновяването на сезона се отлага поне до 7 юни, като Димитров остава позитивен, тъй като вярва, че „в даден момент ще има турнири, кога – няма значение“.

Той оправи призив за обединение към българския народ.

„Съединението прави силата – трябва да сме възможно най-сплотени в момента, особено в такива ситуации. Винаги се радвам – когато играя тенис и печеля, не печеля само аз, а и България. В момента нямаме тенис, но имаме себе си. Имаме големи сърца и продължаваме напред, това време ще отмине. Нека просто обичаме всички около нас и да се подкрепяме в най-тежките моменти. Ние сме много силна нация“, допълни Димитров.

Източник: https://www.dnevnik.bg/

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top