fbpx
Начало » България » Градският транспорт в Казанлък осъмна с български стихотворения

Градският транспорт в Казанлък осъмна с български стихотворения

  • bobi
  • 01 ное. 2019
  •  Коментарите са изключени за Градският транспорт в Казанлък осъмна с български стихотворения

И тази година Младежки общински съвет – гр. Казанлък почете един от най-българските празници “Денят на народните будители”.

В навечерието на празника младежите поставиха стихотворения от видни български творци в автобусите от мрежата за градски транспорт в града на розите – по линиите 1; 12; 13.

Членовете на МОС се надяват, че с тези шарени листи, пропити с красивия български език, ще могат да откъснат поне за момент хората от забързаното им ежедневие в днешния петъчен ден и ще ги накарат да се усмихнат за малко, връщайки ги във времето, когато са изучавали стихотворенията в училище.
Младежите призовават казанлъчани да са по-отворени към новото, но да не забравят мъдрото и да си припомнят, че някога е имало хора, които са милеели и са се борили за нашата страна.

За щастие все още има такива сред нас, които един ден не само ще са в учебниците по история, но и ще служат за еталон какво трябва да представлява достойният човек.

Младежки общински съвет благодари на Община Казанлък и „Кумакс инвест”, които откликнаха на молба им и им предоставиха достъп до автобусите извън тяхното работно време.

„Много приятна изненада в автобуса, тази сутрин. Младежки Общински съвет, град Казанлък поздрави казанлъчани със стихотворения, посветени на Будителите.“ , коментира казанлъчанката Зорница Генова в социалните мрежи тази сутрин.

Източник: https://www.kazanlak.com/

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top