fbpx
Начало » България » Възпитателят, удрял ученичка в Ловеч: Беше нещо кошмарно (Видео)

Възпитателят, удрял ученичка в Ловеч: Беше нещо кошмарно (Видео)

  • bobi
  • 15 мар. 2019
  •  Коментарите са изключени за Възпитателят, удрял ученичка в Ловеч: Беше нещо кошмарно (Видео)

Възпитателят Георги Димитров описа за предаването „Здравей, България” по NOVA ситуацията, в която беше заснет да удря ученички, докато се опитва да ги разтърве с думите:„Беше нещо кошмарно”.

Димитров подаде оставка. В сряда мъжът беше арестуван за кратко и освободен. По думите му физическата сила била неизбежна и е спасила децата от по-тежки последствия.

„С четирима души се е сбила в този ден Барбара. Побесняла, тръгнала с един да се бие, после – с друг, набила е учителката – ударила я е няколко пъти по краката, по рамене. То беше нещо кошмарно, то се дърпаха коси, то бой, разказа възпитателят.

„Буквално след секунди връхлетя в стаята и приятелят на другото момиче, което го биеха и ѝ удари един ритник в корема. Може би удара вече Барбара пусна косата на момичето и ако не бяхме ние той щеше да я пребие, т.е. вече Барбара щеше да стане жертва”, обясни той.

Димитров обясни, че с нея се работи, но е

много агресивна на моменти и многократно са подавани сигнали в Детска педагогическа стая.

„Говорих с родителите ѝ, извиних им се”, заяви Димитров.

Той е категоричен, че никога до този момент не е изпадал в такава ситуация. Също така заяви, че не е удрял момичето силно и призна, че може би не е трябвало да действа по този начин, но в момента не е знаел как точно да реагира.

Според него родителите на Барбара е трябвало да вземат мерки: „Като виждат, че детето им е лабилно, да си го водят на лекар и има лекарства, които трябва да се пият, за да може детето да бъде стабилно психически”.

Източник: https://www.vesti.bg

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top