fbpx
Начало » България » Във Варна организират виртуална Панорама на средното образование

Във Варна организират виртуална Панорама на средното образование

  • bobi
  • 16 апр. 2021
  •  Коментарите са изключени за Във Варна организират виртуална Панорама на средното образование

Актуалните профили и професии в средното образование за предстоящата учебна 2021/2022 година във Варна ще бъдат представени пред кандидат-гимназисти и техните родители в традиционната Панорама на средното образование. И през тази година, заради извънредна епидемична обстановка, събитието ще се проведе виртуално. Организатор е дирекция “Образование и младежки дейности“ към Община Варна.

Професионални и профилирани гимназии и средни училища от Варна ще представят с кратки презентации и видеа професиите и профилите, заложени в държавния план-прием за учебната 2021/2022 година. Целта е подпомагане на кариерното ориентиране на учениците от седми клас и подкрепа за техните родители чрез предоставяне на информация за възможностите за продължаване на образованието в гимназиална степен.

Презентациите и видео материалите ще бъдат поставени на „Фейсбук“ страницата „Виртуална панорамата на професиите и профилите в средното образование – Варна 2021“ и на сайта на Центъра за кариерно ориентиране – Варна на 22.04.2021 г. Обобщен мултимедиен материал ще бъде предоставен и на ръководствата на основните и средните училища за разпространение сред учениците.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top